Rendőrségi

2015.11.26. 10:08

Tüzet gyújtott a tárolóban

Vádemelési javaslattal zártak le a devecseri rendőrök egy közveszély okozása miatt indított nyomozást.

A nyomozás során megállapított adatok alapján 2015. április 4-én a kora esti órákban a 38 éves M. F. megjelent egy devecseri társasháznál, ahol volt élettársát kereste. Mivel nem találta ott a nőt, bement a lakótömb egyik tároló helyiségébe, ahol egy faasztal alatt lévő kartondobozt meggyújtott. A férfi ezután a tároló ajtaját behajtotta és távozott az épületből. A tüzet később a lakók észlelték, akik azonnal eloltották, így az ennek köszönhetően nem terjedhetett tovább. Az esetről értesített rendőrök M. F.-t néhány órán belül elfogták, majd előállították a Devecseri Rendőrőrsre, ahol közveszély okozása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

Az ügyben elrendelt nyomozást a Devecseri Rendőrőrs munkatársai a napokban befejezték, és az ügy iratait M. F.-el szemben vádemelési javaslattal küldték meg az illetékes ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!