Rendőrségi

2016.02.02. 14:03

Több házba is betört, sonkát, szalonnát, ruhákat lopott

Ruhaneműket, füstölt húsokat és biciklit is lopott a megalapozott gyanú szerint egy férfi Pápateszéren és Bakonytamásiban.

A nyomozás adatai szerint a 28 éves Ny. Gábor 2015. december 15-én busszal érkezett Pápateszérre, majd ott sötétedés után két családi házba is betört. Egyik helyről több tízezer forint értékű ruhaneműket tulajdonított el, míg a másik házban már nem járt sikerrel, mert a szomszéd megzavarta. A Pápai Rendőrkapitányság által körözött férfit 2016. január 31-én Győrben fogták el és vették őrizetbe a rendőrök. A pápai nyomozók 2016. február 1-jén gyanúsítottként hallgatták ki, amelynek során részletes beismerő vallomást tett. Azt is elmondta, hogy a betöréseket követően egy Bakonytamásiban élő ismerősétől sonkát és szalonnát lopott, valamint egy a falu csárdája előtt talált kerékpárral tekert át Veszprémvarsányba, ahol hátrahagyta a biciklit.

Ny. Gáborral szemben több rendbeli lopás bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást a Pápai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!