Rendőrségi

2016.02.14. 07:07

Nagy baleset történt Herendnél

Herend és Városlőd között történt baleset vasárnap reggel 7 óra 20 perckor. A rendőrök a főutat teljes szélességében lezárták.

Kovács Erika

Kettő jármű, egy személygépkocsi és egy kisteherautó ütközött össze, egy személygépkocsi pedig árokba csúszott a 8-as úton Herendnél, vasárnap reggel, ahol  teljes útzár van. A helyszínre a veszprémi tűzoltók vonultak a forgalmi akadály megszüntetése miatt – tudtuk meg a rendőrségtől és a katasztrófavédelemtől. - A balesetben ketten könnyebben megsérültek, őket a mentők a veszprémi kórházba szállították – közölte Csermák József a megyei mentőszolgálat képviseletében.

Információk szerint megyénkben sűrű köd és csúszós utak nehezítik a közlekedést.

 

 

A baleset helyszínén megtudtuk, Veszprém felől érkezett egy Ford Transit, amikor meglátott egy árokban levő személygépkocsit. A jármű vezetője lassított, miközben autója nekicsúszott a szalagkorlátnak, a nedves, csúszós úton. A korlát az autót megdobta, emiatt keresztbe fordult az úton, és közben szemből, Ajka irányából érkező Audi típusú személygépkocsi az oldalának nekiütközött.

 

 

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint három jármű ütközött Herend és Városlőd között a 8-as számú főúton. A 8-as számú főút 69-es kilométerszelvényében, Herend térségében 2016. február 14-én 7 óra 20 perc körüli időben közlekedési baleset történt. A rendőrök a főutat teljes szélességében lezárták. Terelési lehetőség nincs! Kérik az arra közlekedők fokozott figyelmét és türelmét!

A Veszprém Megyei Kataszttrófavédelmi Igazgatóság arról tájékoztatott, hogy személyautó ütközött kisteherautóval a 8-as úton, a Herend és Városlőd közötti szakaszon. Az érintett útszakaszt lezárták a hatóságok a forgalom elől. A műszaki mentést végző veszprémi hivatásos tűzoltók áramtalanítják a járműveket, valamint megszüntetik a forgalmi akadályt. A mentési munkálatok mostani fázisában a hatóságok lezárták az érintett útszakaszt a forgalom előtt.

Frissítés, 10:22:

Újra zavartalan a forgalom a 8-as számú főúton. A forgalom Herend és Városlőd települések között az eredeti rendnek megfelelően, zavartalanul halad.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!