Rendőrségi

2016.02.14. 13:24

Téli gumikat lopott a tolvaj

Veszprém - Közel hetvenezer forint értékben téli gumikat lopott el valaki a jól bezárt udvaromból éjjel, ahová bemászott – mondta keserűen a veszprémi Völler Ferenc.

Kovács Erika

A férfi barátjával, Bíró Lászlóval együtt vasárnap éppen  a rendőrségről érkezett meg, amikor nála jártunk, mert bejelentést tettek a történtek miatt.

Völler Ferenc abban bízik, hogy a kamerák segítségével kiderül, ki vitte el a gumikat

- Ugatott a kutyám a házban, meg aztán a mozgásérzékelő lámpák is kigyulladtak nem sokkal éjfél előtt – idézte fel az esetet Völler Ferenc. Azt mondta, nem ment ki az udvarára, mert máskor is előfordult már hasonló eset, amikor macskák járkáltak ott. Azt, hogy ezúttal nem így történt, vasárnap késő délelőtt vette észre, amikor kiment az udvarra, ahonnan hiányzott a téli gumi készlet, amit megrendelésre hozatott a gumijavítással foglalkozó férfi. Mesélt arról is, hogy szombaton járt nála egy fiatalember, aki a gumikat nézte, mondván, hogy édesapja autójára kellene ilyen. – Szerencsére az udvaron térfigyelő kamerarendszerem is működik, a felvételeket megnézzük, amit a rendőrségre is beviszünk, és remélhetőleg utána kiderült, ki vittel el  a fémkerítéssel jól lezárt udvarról a gumikat – mondta. Utalt rá, hogy korábban az udvaron álló autójából tűntek el az iratai, meg a pénze, amikor szintén bemásztak hozzá, és akkor is a kamerák segítségével sikerült azonosítani az elkövetőt. Reméli, ezúttal is így történik majd.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!