Rendőrségi

2016.02.01. 13:55

Szentgáli emberölés: lezárult a nyomozás

Lezárult az emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozás két szentgáli férfi ellen.

A nyomozás adatai szerint három férfi közös italozása végződött tragikusan 2015. február 23-án 18 óra körüli időben a Veszprém megyei Szentgálon. A társaság tagjai összeszólalkoztak, amelyet tettlegesség követett. A dulakodás során előkerült egy kés is, amellyel a két szentgáli férfi herendi társukra támadott. A bántalmazást követően a 40 éves herendi férfi a helyszínen életét vesztette.

Fotó: rendőrség

A kiérkező rendőrök a helyszín közelében néhány percen belül elfogták a 41 éves N. J. D.-t és az 51 éves L. Cs.-t, akiket gyanúsítottként hallgattak ki a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztályán. A két férfit emberölés bűntette megalapozott gyanúja miatt 2015. február 23-án őrizetbe vették, 2015. február 26-tól pedig előzetes letartóztatásba helyezte őket a bíróság.



A nyomozást a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya a napokban lezárta és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal küldte meg az illetékes ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!