Rendőrségi

2015.05.17. 16:41

Autóbusz és személygépkocsi ütközött Fűzfőnél (frissítve)

Baleset történt Balatonfűzfő gyártelepi részén. Személygépkocsi ütközött autóbusszal. A mentőszolgálat a helyszínre tart.

Kovács Erika

A járművek Balatonfűzfőn a Gyártelepi út és a Papkeszi felé vezető szakaszon, a 7213-as számú út kereszteződésében. A vasútnál karamboloztak eddig ismeretlen okok miatt, vasárnap 19 óra előtt – közölte  a megyei rendőr-főkapitányság.

Egy súlyos és két könnyű sérültet szállítottak a mentők a megyei kórházba – tudtuk meg a megyei mentőszolgálattól. A balatonfűzfői tűzoltók áramtalanítják  a járműveket. A 72-es számú főúton, teljes útlezárás van érvényben.

Fotó: katasztrófavédelem

Az érintett útszakaszon 21 óra 20 perckor mindkét irányban megindult a forgalom.

A mentőktől megtudtuk, egy család utazott az autóban. Az apa sérült meg súlyosabban, a két gyermek könnyebben.

Információnk szerint egy  Litéren élő hivatásos tűzoltó és két kiskorú gyermeke utazott a járműben, ami busszal ütközött vasárnap este. Mészáros Iván a megyei kórház baleseti sebészetének osztályvezető főorvosa elmondta,  a sérültek stabil állapotban vannak. Megtudtuk továbbá, az apa és egyik gyermek otthonában gyógyul, a másik gyermek állapotától függően hétfőn mehet haza.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!