Rendőrségi

2015.05.04. 14:17

Százötvennel száguldozott, karambolozott, mindenki megsérült

Veszprém - Vádat emelt a Veszprémi Járási Ügyészség közúti baleset gondatlan okozásának vétsége miatt egy 22 éves férfival szemben, aki 2014 júniusában Csopak felől Balatonfüred irányába ment, amikor túllépte a megengedett sebességet, és kanyarodáskor utasaival együtt balesetet szenvedett - közölte Gulyás Ildikó, a megyei főügyészség szóvivője.

Kovács Erika

A férfi este gépkocsiját a megengedett óránkénti 90 kilométeres sebesség helyett 150-153 kilométerrel vezette. A 71-es és a 73-as számú utak kereszteződésénél Balatonfüred felé akart kanyarodni, de mivel nem az útviszonyoknak megfelelő sebességgel közlekedett, a járművel a 71-es számú főúton átsodródott, majd az útról bal oldalon letért, és a gépkocsi jobb oldalával a füves útpadkán egy fának ütközött.  Rajta kívül a járműben még négy utas tartózkodott, akik valamennyien nyolc napon túl gyógyuló töréses, zúzódásos sérüléseket szenvedtek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!