Rendőrségi

2016.02.08. 11:01

Rommá törték a diák autójának szélvédőjét

Veszprém – Hatalmas köveket dobáltak Füzi Attila autójának szélvédőjére a házuk előtt ismeretlenek vasárnap hajnalban Veszprémben, a Haszkovó úton.

Kovács Erika

– Egyszerűen nem értem, hogy egyesek miért vetemedhetnek ilyesmire, nagyon szomorúnak és felháborítónak tartom, ami történt! Nincsenek haragosaim, diák vagyok jelenleg is. Ráadásul nagy nehezen tudtam összeszedni az autó árát, keményen dolgoztam érte iskola mellett, és most itt van a legkevesebb százezer forintos kár! Azt nem tudom, hogyan leszek képes összegyűjteni  rá a pénzt – mutatott a megrongált autójára elkeseredetten Füzi Attila az egyik Haszkovó úti épület előtti parkolóban.



– Vasárnap hajnali egy óra előtt érkeztem haza, amikor megláttam, mi történt. Távolabbról először azt hittem, csak deres a szélvédő. Aztán amikor közelebb mentem, akkor vettem észre, hogy valójában mi történt – idézte fel.

Elmondta, autója körül két hatalmas követ látott, amiket rádobálhattak a szélvédőjére, ami aztán végiggurult a motorháztetőn is, ami szintén megrongálódott ettől, és az egyik visszapillantó tükör is odalett. Attila azonnal jelezte mindezt a rendőrségnek. Közölte velük, hogy az eset szombaton délután és vasárnap kora hajnal közötti időben történhetett, mert szombaton délután az öccse még épségben látta az autót a ház előtt.

A fiatalember abban is bízik, hogy  a közelben levő kamera talán rögzítette azt, hogy ki vagy kik tehették ezt autójával.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!