Rendőrségi

2017.04.09. 07:38

Betörte a balatonalmádi büfé ablakát és elemelte a pénzt

Balatonalmádiban a strand egyik büféjének ablakát törte be egy budapesti férfi, ahonnan több tízezer forintot lopott el.

A rendőrségre 2017. április 3-án reggel érkezett bejelentés arról, hogy balatonalmádi strandjának egyik büféjébe az éjszaka betörtek. A helyszínre érkező rendőrök adatgyűjtésének eredményeként a látókörébe egy korábban, a város környékén igazoltatott budapesti férfi került.

A nyomozók körözést bocsátottak ki a 49 éves férfi ellen, akit 2017. április 5-én fogtak el a budapesti rendőrök a fővárosban. A Balatonalmádi Rendőrkapitányságra előállított Sz. Józsefet ezután gyanúsítottként hallgatták ki és őrizetbe vették.

A nyomozás adatai szerint a férfi egy kővel dobta be a büfé egyik ablakát, majd azon bemászva több tízezer forint készpénzt lopott el, amit miután elköltött, Budapestre utazott.

A gyanúsított ellen lopás vétség miatt indult büntetőeljárást a Balatonalmádi Rendőrkapitányságon befejezte, az ügy iratait bíróság elé állítási javaslattal küldte meg az illetékes ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!