Rendőrségi

2017.02.24. 07:40

Prostitúcióra adták ki lakásaikat

Veszprém – A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság prostitúció elősegítése bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást egy 36 éves veszprémi férfivel, és annak 30 éves feleségével szemben.

Napló-információ

– Az interneten hirdette meg az egyik veszprémi lakását egy házaspár. A jelenlegi adatok szerint a gyanúsítottak 2016. szeptemberétől otthonukat és egy másik lakásukat is napi szinten bocsátották prostituáltak rendelkezésére anyagi ellenszolgáltatásért cserébe – tájékoztatott Aradi Virág, a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Forrás: police.hu

A VMRFK munkatársai 2017. február 22-én összehangolt akció keretében elfogták a veszprémi házaspárt otthonukban. Az intézkedéskor a másik kiadott lakásukban egy prostituált is tartózkodott. A 36 éves férfit és a 30 éves nőt a rendőrök előállították a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányságra, és gyanúsítottként hallgatták ki őket. A két személy ellen a további eljárást szabadlábon hagyásuk mellett folytatják le a nyomozók.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!