Rendőrségi

2015.06.24. 09:27

Ömlött a víz az utcára a várpalotai mentőállomás épületéből

Ömlött a víz az utcára a felújítás alatt álló várpalotai mentőállomásból, ugyanis egy hajléktalan férfi leszerelte a csaptelepeket az épületben. A rendőrök a helyszínen elfogták a vétkest.

Szabó Péter Dániel

Az egyenruhások szerda hajnalban Várpalota belvárosában teljesítettek szolgálatot, amikor észrevették, hogy a felújítás alatt álló mentőállomás épületéből víz ömlik az utcára. Kezdetben műszaki hibára gyanakodtak, ezért értesítették a mentésirányítók képviselőjét. A rendőrök aztán a mentőssel közösen bementek az őrizetlenül hagyott, zárt épületbe, ahol látták, hogy valaki több helyiségből is leszerelte a csaptelepeket, elárasztva így vízzel az épületet és az utcát – tájékoztatta lapunkat a Várpalotai Rendőrkapitányság.

Fotó: rendőrség

A rendőrök átvizsgálták az épületet, majd igazoltatták a várpalotai, fedél nélküli 53 éves K.J-t, akinél megtalálták a leszerelt csaptelepeket. A férfi elismerte, hogy kedden délután mászott be az épületbe, majd az ott talált csaptelepeket leszerelte. Amelyikkel nem boldogult könnyen, azt a helyszínen talált kalapács segítségével ütötte le.

A hajléktalan férfit előállították a Várpalotai Rendőrkapitányságra, ahol lopás megalapozott gyanúja miatt indult ellene büntetőeljárás indult.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!