Rendőrségi

2015.06.30. 11:02

Néhány szál cigiért ütötték a fejét ököllel

A Veszprémi Járási Ügyészség rablás és aljas indokból elkövetett könnyű testi sértés bűntette miatt emelt vádat egy 20 és egy 21 éves férfival szemben, akik két esetben, előbb 2015 elején, majd 2015 áprilisában azért bántalmazták a sértettet, hogy annak öngyújtóját és cigarettáját megszerezzék - közölte Gulyás Ildikó megyei főügyészségi szóvivő.

Kovács Erika

A vádlottak az először egy veszprémi lépcsőházban verték meg a sértettet, többször ököllel megütötték, hogy a nála lévő öngyújtót és cigarettát átadja nekik, melyeket a bántalmazás közben végül az egyik elkövető vett ki a sértett zsebéből.  Ezután a két férfi 2015. április elején, a délutáni órákban az egyik veszprémi bevásárlóközpont előtt találkozott a sértettel, és ismét felszólították, hogy adjon nekik cigarettát. A sértett nem adott nekik, mire az elkövetők felváltva, több alkalommal ököllel fejen ütötték. A bántalmazott férfi ezután az utcán levő emberekhez segítségért kiabálva a közeli buszmegállóba menekült, ahová a vádlottak követték, és még ott is többször megütötték, lökdösték.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!