Rendőrségi

2015.06.05. 09:30

Meztelen női holttestet találtak Várpalotán

Várpalota – Egy kutyáját sétáltató férfi találta meg az idős asszonyt a Fehérvári út és a Gárdonyi Géza utca kereszteződésében található vízelvezető árokban.

Szabó Péter Dániel

Csütörtök este értesítette a Várpalotai Rendőrkapitányságot egy helyi férfi, ő fedezte fel a 63 éves asszony meztelen holttestét a vízelvezető árokban. Úgy tudjuk, rendszeresen szokta arra sétáltatni kutyáját, s biztosan állította, kedden este még nem volt az árokban a holttest.

Információink szerint a nő testén voltak sérülések, ám az orvosszakértő első körben kizárta az idegenkezűséget. A vizsgálatok szerint a holttest 24-36 órája feküdhetett az árokban, a halál okát illetően a kihűlés sem zárható ki. Úgy tudjuk a nő nem volt hajléktalan, albérletben lakott Várpalotán, ám italozó életmódot folytatott, s barátai között több hajléktalan is volt.

Megkeresésünkre a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálata adott tájékoztatást, miszerint közigazgatási hatósági eljárást folytatnak. Információink szerint ez arra utal, hogy nem találtak idegenkezűségre utaló jelet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!