Rendőrségi

2017.03.15. 19:58

Lopás miatt őrizetben a férfi

Várpalota – Két férfi 2017. március 9-én 20 óra körül egy várpalotai telephelyről rekeszeket és építőipari hőszigetelő anyagot akart ellopni, de megjelentek a telephely képviselői, így a két személy megpróbált elmenekülni.

Napló-információ

Egyiküket, a 21 éves N. A. Adriánt a rendőrök kiérkezéséig feltartóztatták, őt a járőrök gyanúsítottként hallgatták ki. Az adatgyűjtés eredményeként másnap elfogták a másik férfit, a 34 éves Cs. Tamást is. Vele szemben több hasonló bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt eljárás van folyamatban, ezért a rendőrök őrizetbe vették.

A két férfi építőipari hőszigetelő anyagot is el akart lopni a várpalotai telephelyről Forrás: Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

A lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt indult eljárásban Cs. Tamás előzetes letartóztatását az illetékes bíróság március 12-én elrendelte, 21 éves társa szabadlábon védekezik – közölte Aradi Virág, a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!