Rendőrségi

2015.07.26. 17:22

Leszakadt ágak, motoros balesetek

Balesetek és vihar miatt volt szükség a mentők, rendőrök, tűzoltók munkájára a hétvégén.

Napló-információ

Vasárnap 15 és 16 óra között két motoros elesésről értesült a rendőrség, az egyik Balatonakarattyánál ahol a motoros könnyebben sérült. A másik 15.30 órakor Balatonfürednél történt, ahol egy motoros bukott fel, őt súlyos sérülésekkel a veszprémi kórházba szállították.

A katasztrófavédelem ügyeletesétől megtudtuk, szombaton öt káresetről kaptak értesítést, a viharos szél miatt fák dőltek ki, melyek villanyvezetékeket is megrongáltak. Vasárnap főleg a Balaton part környékére hívták a szakembereket, ahol leszakadt ágak okoztak problémát.

Szombaton egy kerékpáros elesett Balatonederics és Szigliget között 11.43-kor. A kerékpározó könnyű sérüléseket szerzett, a mentők a keszthelyi kórházba szállították.

A rendőrség ügyeletesétől aznap a vihar miatt a strandokról tömegesen indultak el az autósok, ezért a 71-es útnál nagy torlódás alakult ki, rendőrök irányították a forgalmat.

 

 

 

Címkék#baleset

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!