Rendőrségi

2015.07.03. 09:23

Leitatta, majd kifosztotta a férfit

A gyanúsított a nyomozás adatai szerint leitatott egy férfit, majd a sértett lakásából elvitt több mint félmillió forintot.

Az ügyben a Balatonfüredi Rendőrkapitányság folytat büntetőeljárást. Egy balatonfüredi férfi tett feljelentést arról, hogy lakásából elvitték megtakarított pénzét. Az eljárás adatai szerint 2015. június 23-án a délutáni időszakban a sértettet a buszon megszólította egy ismeretlen nő. Beszédbe elegyedtek, a nő itallal kínálta, majd a lakására is elkísérte. Miután a sértett elaludt, az ismeretlen nő a lakást átkutatta, majd az ott talált több mint félmillió forintot eltulajdonította és távozott.

A büntetőeljárás során beszerzett adatok és bizonyítékok alapján egy 45 éves sárbogárdi illetékességi nőre terelődött a gyanú. A nyomozók a kifosztás bűntett elkövetésével megalapozottan gyanúsítható R. Saroltát előállították a Balatonfüredi Rendőrkapitányságra, majd kihallgatását követően őrizetbe vették és indítványozták előzetes letartóztatását. Az illetékes bíróság 2015. július 2-án elrendelte a sárbogárdi nő előzetes letartóztatását.

Címkék#kifosztás

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!