Rendőrségi

2015.06.13. 13:09

Kerékpárosokat ütött el egy autós Balatonfüreden - Két gyermek sérült meg (frissítve)

Balatonfüred - Biciklistákat ütött el egy autós délután Balatonfüred belterületén, a mentősök egy súlyos és egy életveszélyes sérültet szállítottak el a helyszínről.

Szabó Péter Dániel

Két kerékpárral közlekedő gyermek sérült meg abban a balesetben, amely 2015 június 13-án 14 óra körüli időben Balatonfüreden, a Noszlopi Gáspár utcán történt. A rendelkezésre álló adatok alapján a két kerékpáros a Völgy utcából hajtott ki a Noszlopy Gáspár utcán egyenesen haladó személyautó elé. Az ütközés következtében mindkét gyermek megsérült. A 13 éves balatonfüredi lányt a mentőszolgálat Veszprémbe szállította kórházba. A 9 éves balatonfüredi kislányt mentőhelikopter szállította a győri kórházba. A baleset körülményeit a Balatonfüredi Rendőrkapitányság vizsgálja - közölte a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság.

A megnövekedett forgalom miatt sok munkájuk van a mentősöknek a megye útjain. A füredi eset mellett délelőtt Veszprém és Kádárta között ütközött több személyautó, ahonnan három sérültet kellett elszállítaniuk.

Szintén szombat délelőtt egy motoros bukott Alsóörs és Felsőörs között, az ő állapotáról és sérülésének súlyosságáról azonban még nem tudott információt adni a Veszprémi Mentőállomás mentésvezetője.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!