Rendőrségi

2015.10.07. 09:22

Italt loptak a büféraktárból

Vádemelési javaslattal zárult le annak a két férfinak az ügye, akik a nyomozás adatai szerint az egyik balatonalmádi strandi büfé raktárából loptak szeszes italokat.

Az eljárás adatai szerint 2015. július 14-ről 15-re virradó éjszaka a két 22 éves férfi hirtelen ötlettől vezérelve ment a büféhez. Az épület oldalához épített, körbekerített, tető nélküli raktárhelyiségbe egyikük bemászott és onnan több tálca sört, valamint egyéb szeszes italokat adott ki társának. Az italok egy részét elejtették, több üveg eltört, a többi terméket hazavitték. Amikor másnap látták a közterületei kamera felvételekeit egy közösségi oldalon, jelentkeztek a tulajdonosnál. Kihallgatásuk során a gyanúsítottak elismerték a bűncselekmény elkövetését. A B. Zs. és P. O. balatonalmádi lakosok ellen, lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a Balatonalmádi Rendőrkapitányságon indított vizsgálat befejeződött. Az iratokat vádemelési javaslattal küldte meg a nyomozóhatóság a Veszprémi Járási Ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!