Rendőrségi

2016.02.04. 11:46

Illegálisan használta barátja bankkártyáját

Vádemelési javaslattal zártak le a balatonalmádi rendőrök egy internetes telefonkártya feltöltés kapcsán indított nyomozás.

A nyomozás során megállapított adatok alapján a 47 éves B. Tiborné siófoki lakos megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy 2015. szeptember 19-én és október 5-én egy-egy alkalommal, barátja hitelkártyájának adatait jogosulatlanul felhasználva töltötte fel saját mobiltelefonjának egyenlegét. A sértett a számlavezető bankja által küldött SMS-ből értesült a tranzakciókról, ezért feljelentés tett a rendőrségen és letiltatta hitelkártyáját is.

A B. Tiborné ellen információs rendszer felhasználásával elkövetett csalás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást a Balatonalmádi Rendőrkapitányság munkatársai a napokban befejezték, és az ügyben keletkezett iratokat vádemelési javaslattal küldték meg a Veszprémi Járási és Nyomozó Ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!