Rendőrségi

2015.04.22. 10:17

Hétszázezer forint értékben loptak helyiek egy városlődi műhelyből

Veszprém - A gyors intézkedésnek köszönhetően a rendőrök három napon belül elfogtak két városlődi fiatalembert, akik a gyanú szerint egy helybeli műhelyből vittek el különféle szerszámokat - összesen 700.000 forint értékben - közölte a megyei rendőr-főkapitányság.

Kovács Erika

Mint mondták, bejelentés érkezett a rendőrséghez 2015. április 17-én délelőtt, miszerint Városlődön betörtek egy műhelybe. A tulajdonos a reggeli órákban látta, az épület ajtaja résnyire nyitva van, amit ő este kulccsal bezárt. A műhelyből eltűnt több szerszám, kulcskészlet, akkumulátor.  A rendőrök a környéken adatgyűjtést végeztek, amikor látókörükbe  került két férfi. Az egyenruhások előállították a 20 és 21 éves férfiakat, akik gyanúsítotti kihallgatásukkor beismerő vallomást tettek. A két városlődi fiatalember ellen lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás az Ajkai Rendőrkapitányságon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!