Rendőrségi

2016.12.08. 15:30

Hét személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt

Körkép - Két ittas vezető is résztvevője volt a személyi sérüléssel járó baleseteknek a múlt héten.

Heffler Péter

A november 28. és december 4. közötti időszakban a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén összesen hét személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt, adott tájékoztatást a rendőrség szóvivője. Ezekben a balesetekben három személy nyolc napon túl, négyen pedig nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedtek. A hét személyi sérüléssel járó közúti balesetben részt vevő járművezetők közül két esetben ittas vezetés gyanúja merült fel, tudatta még a szóvivő.

A 48. héten továbbá huszonhárom személyi sérüléssel nem járó, anyagi káros közúti közlekedési balesetnél kellett intézkednie a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányságnak. A személyi sérüléssel nem járó közúti közlekedési balesetekben egy járművezetőnél lett pozitív az alkoholteszteres vizsgálat. Ezekben az esetekben négyszer vadon élő állattal történt az ütközés.

A 48. héten összesen tizenegy járművezetővel szemben indított eljárást a VMRFK, mivel az igazoltatásuk során megállapítást nyert, hogy a vezetés megkezdése előtt kisebb-nagyobb mennyiségű alkoholtartalmú italt fogyasztottak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!