Rendőrségi

2015.08.31. 11:50

Háromnegyed órán belül elfogták a rendőrök egy ajkai férfi kirablóit

Az Ajkai Rendőrkapitányság egy 15 és egy 16 éves férfival szemben folytat nyomozást rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a két gyanúsított 2015. augusztus 29-én 19 óra 30 perc körüli időben Ajkán a Semmelweis utcában találkozott egy sétáló férfival, akit felszólítottak, hogy adja át a nála levő pénzt és értékeit. A sértett ennek nem tett eleget, ezért bántalmazni kezdték, majd a nála levő mobiltelefonját és készpénzét elvették tőle.

Az ajkai nyomozók a beszerzett személyleírás, valamint a helyszíni adatgyűjtés eredményeként a gyanúsítottakat az elkövetéstől számított háromnegyed órán belül elfogták, majd ezt követően gyanúsítottként kihallgatták és bűnügyi őrizetbe vették. Velük szemben rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja le a nyomozást az Ajkai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya, egyúttal előterjesztést tettek előzetes letartóztatásuk indítványozására.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!