Rendőrségi

2017.02.12. 15:01

Gyanúsítás után újra lopott - videóval

A rendőrök elfogták a 22 éves somlójenői férfit, és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására.

Napló-információ

Elfogtak a rendőrök egy somlójenői férfit február 9-én, aki ellen lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást az Ajkai Rendőrkaptányság – tájékoztatta lapunkat Aradi Virág, a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Forrás: police.hu

A huszonkét éves K. Norbert február 6-án egy devecseri ház udvarából tulajdonított el két szegélynyírót, melyeket értékesített. A rendőrök beazonosították az elkövetőt, és a bűncselekménnyel kapcsolatban február 9-én gyanúsítottként hallgatták ki. Ezt követően szabadon bocsátották.

Fotó: police.hu

A fiatal férfi még aznap, 13 óra 20 perc körül hatolt be egy devecseri lakóházba, ahonnan két háztartási gázpalackot és egy mobiltelefont lopott el. A devecseri rendőrök a bejelentést követően a helyszín közelében elfogták K. Norbertet, akinél megtalálták az eltulajdonított tárgyakat.

Fotó: police.hu

Fotó: police.hu

A somlójenői férfit előállították az Ajkai Rendőrkapitányságra, ahol kihallgatták. Mivel K. Norberttel szemben több hasonló bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt eljárás van folyamatban, őrizetbe vették, és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!