Rendőrségi

2015.07.05. 07:16

Félpályás útlezárás a 82-es főúton

Egy motoros sérült meg a baleset következtében.

Személyi sérüléses baleset történt a 82-es számú főút 10 kilométerszelvényében. Az elsődleges adatok alapján egy Győr felől Veszprém irányába tartó, előzési manővert végrehajtó motoros a sávjába visszatérve az útról lehajtott és elesett. A motort vezető nő a baleset következtében megsérült. A baleseti helyszínelés 2015. július 5-én 9 óra 45 perckor véget ért, a forgalom ismét zavartalan. A baleset körülményeit a Veszprémi Rendőrkapitányság vizsgálja.

A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint lesodródott az útról egy motorkerékpáros a 82-es számú úton, Gyulafirátót és Eplény között, vasárnap reggel. A baleset következtében a motor és a körülötte lévő aljnövényzet kigyulladt. A helyszínre a veszprémi hivatásos tűzoltók vonultak egy gépjárműfecskendővel, akik a lángokat rövid időn belül eloltották. A motoros súlyos sérüléseket szenvedett. A műszaki mentés ideje alatt félpályás útzár volt érvényben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!