Rendőrségi

2015.08.31. 09:40

Baleset a 710-es számú főúton, öt személy sérült meg (frissítve)

Kisodródott a 710-es számú főúton Papkeszi határában és az árokban állt meg egy személygépkocsi hétfőn délben - tudtuk meg.

Kovács Erika

Személyi sérüléses baleset történt 2015. augusztus 31-én 11 óra 15 perc körüli időben a 710-es számú főút 9. kilométerszelvényében, Balatonfűzfő közelében. Az elsődleges információk szerint egy személyautó hajtott az út menti árokba, öt ember megsérült. A baleseti helyszínelés és a műszaki mentés idejére félpályás útlezárás van érvényben, a forgalom rendőri irányítás mellett, váltakozó irányban halad.

A megyei mentőszolgálat tájékoztatása szerint rohammentő és mentőkocsi is a helyszínre ment, öten könnnyebben megsérültek, három személyt a veszprémi kórházba vittek, kettőt pedig a helyszínen elláttak. 

A rendőrség kéri, hogy fokozott óvatossággal közelítsék meg az érintett útszakaszt!

13:30-kor a balest helyszínelése és a műszaki mentés befejeződött. A forgalom a térségben az eredeti rendnek megfelelően, zavartalanul halad.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!