Rendőrségi

2015.04.29. 11:04

Félmilliót kap a nyomravezető - Keresik az utazási iroda kirablóját (videóval)

Veszprém - Félmillió forint nyomravezetői díjat tűzött ki a rendőrség annak, aki segíti egy utazási iroda kirablójának előkerítését.

Kovács Erika

 

A képen látható személy 2014. október 04-én 12 óra 50 perckor a Veszprém, Rákóczi utca 6. szám alatti IBUSZ Utazási Iroda női alkalmazottait egy maroklőfegyverrel arra kényszerítette, hogy az üzletben tárolt készpénzt átadják neki. A férfi a pénzzel együtt a helyszínről elmenekült. Az elkövető 30-40 év közötti, 175-180 cm magas, erős testalkatú, fehér bőrű férfi.  Az ismeretlen tettes a cselekmény elkövetésekor hosszított farmer kabátot, alatta sötét színű kapucnis pulóvert, farmer nadrágot és fekete baseball sapkát viselt. Az elkövetőről az utazási irodában kamerafelvétel készült.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi osztálya kéri, hogy aki felismeri a keresett férfit, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik , hívja 107-es, vagy a 112-es segélyhívó számokat, illetve jelezze az ingyenes 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, vagy a  [email protected] e-mailen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!