Rendőrségi

2016.05.03. 10:59

Falnak ütközött, majd elszaladt a sofőr

Jármű önkényes elvétele bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás egy káptalantóti férfi ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2016. május 1-jén a délelőtti órákban Káptalantótiban ütközött járművével egy melléképület falának egy helyi férfi. A gépjármű a Badacsonyi utcában a Petőfi Sándor út irányából a Dózsa utca felé közlekedett, amikor – eddig tisztázatlan körülmények között - egy melléképület falának ütközött. Az eljárás adatai szerint a férfi a járműből kiugrott és elszaladt.

Fotó: Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Az ingatlan tulajdonosa bejelentést tett a rendőrségen. A káptalantóti körzeti megbízott, Bognár Zsolt rendőr főtörzsőrmester adatgyűjtést követően beazonosította, majd a Tapolcai Rendőrkapitányság előállította a vélt tettest. A 45 éves H. A. az eljárás adatai szerint a Volkswagen típusú gépjárművet, annak tulajdonosától, engedély nélkül vitte el. A káptalantóti férfit jármű önkényes elvétele bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A büntetőeljárás alatt a férfi szabadlábon védekezik; továbbá szabálysértési eljárás indult H. A. ellen a közúti közlekedési szabályok megsértése miatt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!