Rendőrségi

2015.07.20. 15:32

Értékes túrabringáttaláltak az éjszakában

Veszprém - Gyorsan megtalálták a balesethez a közeli helyszínelőt a veszprémi rendőrök, akik kiváló eredményt értek el az országos versenyen.

Kovács Erika

Ilyen és ehhez hasonló feladatokat oldottak meg a rendőrség tevékenység-irányítási központjainak első országos szakmai versenyén Miskolcon nemrég, ahol a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság csapata a második helyen végzett. Szokoli László Tamás rendőr alezredes, Tóth Viktor rendőr hadnagy és Vincze Tibor rendőr törzsőrmester a kiváló eredményért tárgyjutalmat vehetett át Töreki Sándor megyei rendőrfőkapitánytól a rendőrségnél, hétfőn.

Stumpf Ramóna rendőr szakközépiskolai hallgatónak adja az elismerést Töreki Sándor megyei rendőrfőkapitány. A háttérben Regdon László ezredes, Balatonfüred rendőrkapitánya (Fotó: Penovác Károly)

Regdon László alezredes, a Balatonfüredi Rendőrkapitányság vezetője oklevéllel és tárgyjutalommal ismerte el Gézárt Viktor rendőr zászlóst és Stumpf Ramóna első évfolyamos rendészeti szakközépiskolai hallgató munkáját, akik július 16-án a hajnalban Alsóörsön igazoltattak egy tehergépkocsist. A jármű átvizsgálásakor lopott túrakerékpárt találtak. Molnár Tibor főtörzszászlós, Gelencsér Olivér törzsőrmester és Lukács Petra első évfolyamos rendészeti szakközépiskolai hallgató kiemelkedő munkákért kapott elismerést Rausz István alezredestől, a Tapolcai Rendőrkapitányság vezetőjétől.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!