Rendőrségi

2015.07.05. 13:04

Eltűnt egy cukorbeteg férfi, kutyás keresőkkel kutatják

Veszprém - Pénteken eltűnt otthonából egy 65 éves, cukorbeteg férfi, azóta ismeretlen helyen tartózkodik – tudtuk meg.

Kovács Erika

Sinka Vivien, az Együtt az Eltűnt Gyermekekért Alapítvány elnöke és a veszprémi Cholnoky városrész polgárőrsége vasárnap délután Várpalotára tart, a férfi keresésére indulnak. Kutyás keresőket is a helyszínre hívtak, önkéntesek is jelezték segítségüket. Gorzás Csabáné, a férfi lánya a Naplónak elmondta, édesapja, akinek magas a vérnyomása, pénteken délelőtt tűnt el otthonából, másnap jelentették a rendőrségnek az esetet.

Édesapja felszállt a buszra, elment többek között a lottózóba, aztán a piacon látták utoljára. A férfi 165-170 centiméter magas, ápolt külsejű, eltűnésekor fekete nadrágot, zöld csíkos fehér inget viselt, és barna szandált. Rövidre vágott szőkés-őszes haja van. Kereséséhez mi is csatlakozunk.

A Várpalotai Rendőrkapitányság munkatársai kérik, hogy aki az eltűnt férfi tartózkodási helyéről információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Várpalotai Rendőrkapitányságon, vagy hívja a 88/592-450-es telefonszámot (hétfő-csütörtök: 8-16, péntek: 8-13), illetve tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú" zöld számán (hétfő-csütörtök: 8-16, péntek: 8-13), a 107, vagy a 112 központi telefonszámok valamelyikén.

Vasárnap egészen éjszakáig kutatták az eltűnt várpalotai férfit, de nem találták meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!