Rendőrségi

2016.07.27. 15:23

Előzetes letartóztatásban a cseszneki hétvégi ház betörője

Csesznek - Egy Csesznek külterületén álló hétvégi ház tulajdonosa 2016. június 21-én este arra érkezett meg, hogy ingatlanának egyik ablakát befeszítették és egy idegen tartózkodik az épületben – közölte a rendőrség.

Napló-információ

A sértett bejelentése alapján a helyszínre érkező rendőrök a tetten érték a 62 éves sokorópátkai lakost, akit elfogtak és előállítottak a Zirci Rendőrőrsre. A férfit további három hasonló bűncselekmény elkövetése miatt is gyanúsítottként hallgatták ki, melyek sértettjei szintén cseszneki ingatlantulajdonosok. A 62 éves férfi 2016 májusától 2016 júliusáig a betöréses lopások helyszíneiről - ahová erőszakkal jutott be -  motoros fűrészt, konyhai edényeket, szeszes italokat és konzerveket tulajdonítottak el.  A gyanúsítottal szemben előzetes letartóztatásba helyezése mellett a Veszprémi Rendőrkapitányság folytat büntetőeljárást.

- Annak érdekében, hogy senki ne váljon hasonló jellegű bűncselekmény áldozatává javasoljuk, hogy minden lakóingatlan esetében fordítsanak figyelmet a vagyonvédelemre – kérte a rendőrség.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!