Rendőrségi

2016.02.13. 07:01

Ellopták az értékes kerékpárt

Egy több mint negyedmillió forint értékű kerékpár eltulajdonítása miatt folytatott nyomozást zártak le a pápai rendőrök.

A nyomozás során megállapított adatok szerint 2015. november 30-án este egy 20 éves fiatalember letámasztotta kerékpárját Pápa belvárosában, aminek rövid távolléte alatt nyoma veszett. A pápai nyomozók 2015. december 3-án a 26 éves Ö.L. pápai lakos udvarában találták meg azt. A férfi elmondta, hogy a bicikli egy ismerősétől származik, aki azzal bízta meg, hogy alakítsa át. A rendőrök még aznap délután elfogták a 21 éves pápai V. A.-t, aki beismerő vallomást tett. Elmondta, hogy a városban járva tűnt fel neki a nagy értékű lezáratlan kétkerekű, amit eltulajdonított. Az Ö.L. ellen orgazdaság, míg V.A. ellen lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást a Pápai Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályának munkatársai a napokban befejezték, és az ügy iratait vádemelési javaslattal küldték meg a Pápai Járási Ügyészséghez.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!