Rendőrségi

2015.07.29. 15:32

Elismerés a besurranó elfogásáért

Balatonfüred - Besurranó tolvajt fogtak azok a rendőrök, akik példás munkájukért kitüntetésben részesültek szerdán délelőtt.

Heffler Péter

Anda György rendőr ezredes, Veszprém megyei főkapitány-helyettes nyújtotta át azokat az elismeréseket, melyeket a Veszprém Megyei Rendőrfőkapitányság vezetője ítélt oda a nemrég történt sikeres rendőri intézkedésért.

Balról jobbra: Belák József, Fischer Rajmund és Horváth Miklós (Fotó: Heffler Péter)

Egy több házba is besurranó tolvajt füleltek le azok a rendőrök, akik kiemelkedő szakmai tevékenységük elismeréséül díjat vehettek át tegnap. Így Belák József rendőr főtörzsőrmester, körzeti megbízott, a Balatonfüredi Rendőrkapitányság Rendészeti Osztály Körzeti Megbízotti Alosztályától, Fischer Rajmund címzetes rendőr törzszászlós, baleseti helyszínelő és vizsgáló a Balatonfüredi Rendőrkapitányság Rendészeti Osztály Közlekedésrendészeti Alosztályától, valamint Horváth Miklós, a Körmendi Rendészeti Szakközépiskola első évfolyamos hallgatója részesült elismerésben és tárgyi jutalomban a balatonfüredi kapitányságon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!