Rendőrségi

2015.09.22. 13:04

Életveszélyes sérüléseket szenvedett az éjszaka Pápán megkéselt férfi (frissítve)

Életveszélyes sérülésekkel szállítottak kórházba egy késsel megsebesített pápai férfit. Az ügyben egy 22 éves pápai férfi ellen indult - őrizetbe vétele mellett - büntetőeljárás.

Polgár Tibor

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a 22 éves férfi szóváltásba keveredett egy 46 éves helyi férfival, majd a sértettet egy késsel megsebesítette 2015. szeptember 22-én 1 óra 37 perc körüli időben a pápai vasútállomáson. A 46 éves sértettet a mentőszolgálat munkatársai kórházba szállították, az elsődleges orvosi vélemény szerint életveszélyes sérüléseket szenvedett. A 22 éves F. G.-t a Pápai Rendőrkapitányság munkatársai 2015. szeptember 22-én 1 óra 50 perckor a bűncselekmény elkövetésének helyszínén elfogták és előállították. Az ügyben a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya indított büntetőeljárást.

Frissítés: Tizenkétszer szúrt a késelő

Úgy tudjuk, az éjjeli pápai szurkálás sértettje egy hajléktalan férfi, aki már ismert a helyi hatóságok előtt. Közte és a későbbi szurkáló között szóváltás alakult ki a vasútállomáson, aminek következtében a 22 éves fiatalember információink szerint egy késsel tizenkétszer – többek között a nyakán – megszúrta a 46 esztendős pápai hajléktalant. A megkéselt férfit súlyos, kivérzett állapotban szállították a pápai kórház sebészetére, ahol az orvosoknak sikerült megmenteniük az életét. Az elkövetőt a helyszínen elfogták a rendőrök.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!