Rendőrségi

2015.07.03. 13:25

Eladta a benzinkúton talált mobiltelefont

Pápa - A helyi rendőrkapitányság nyomozói pár órán belül megtalálták és visszaadták egy pápai férfi elhagyott mobiltelefonját.

Polgár Tibor

A sértett június 29-én reggel tájékoztatta a rendőrséget arról, hogy nem sokkal korábban az egyik pápai üzemanyagtöltő-állomás mellékhelyiségében felejtette a mobiltelefonját, ami onnan rövid időn belül eltűnt.

A Pápai Rendőrkapitányság bűnügyi osztályának munkatársai azonnal adatgyűjtésbe kezdtek, majd a benzinkút biztonsági kameráinak felvételei alapján – néhány órán belül – intézkedés alá vonták a 29 éves V. Mihályt. A Pápa környéki településen élő férfi elismerte, hogy a mellékhelyiségben talált készüléket magához vette, majd ezt követően egy használt mobiltelefonokkal foglalkozó üzletben értékesítette. A rendőrök a mobiltelefont lefoglalták és visszaadták jogos tulajdonosának.

A férfi ellen tulajdon elleni szabálysértés elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás iratait a pápai rendőrök a napokban küldték meg a Pápai Járási Bírósághoz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!