Rendőrségi

2015.09.29. 14:37

Dupla rendőri fogás

Apácatorna, Veszprémgalsa - Kenyérlopás kivizsgálása közben találtak a rendőrök olyan szerszámokat, amelyek eltűnését még észre sem vette a tulajdonos.

Penk Tímea

A Devecseri Rendőrőrs munkatársai, Gőczéné Nagy Barbara főtörzsőrmester, Vers János főtörzszászlós és Rubi Zoltán főtörzsőrmester körzeti megbízottak egyik hajnalban értesültek arról, hogy Apácatornán egy fiatalember kenyeret lopott.

Gőczéné Nagy Barbara, Rubi Zoltán, Vers János

- Egy helyi élelmiszerüzlet előtt lezárt rekeszben tárolják a friss pékárut, míg azt reggel az eladó beviszi a boltba. A bejelentés után azt tapasztaltuk, hogy a tároló ajtaját felfeszítették, az oldalát beütötték, a kenyeres rekeszt a pékáruval együtt elvitték - számolt be Rubi Zoltán, aki két kollégájával és egy polgárőrrel felkereste a feltételezett elkövetőt.

- A veszprémgalsai fiatalembert nem találtuk otthon, de a kenyeres rekeszeket észrevettük, valamint több nagy teljesítményű ipari villanymotorra, kézi szerszámokra, fűrészre, asztalos fúrókra bukkantunk, amelyek eredetéről a fiatalember otthon lévő rokonai nem tudtak elszámolni - nyilatkozta Vers János. A főtörzszászlós azt valószínűsítette, hogy fatelepről vagy asztalosműhelyből származhatnak a szerszámok, ezért érdeklődtek a környéken.

Rubi Zoltán, Gőczéné Nagy Barbara, Vers János

-  Miközben lefoglaltuk az eszközöket, Karakószörcsökről kaptunk riasztást egy asztalostól, hogy betörtek hozzá - fűzte hozzá Gőczéné Nagy Barbara, aki elmondta, hogy a szakembernél tapasztaltak alapján azonnal azonosítani tudták a házkutatás során megtalált tárgyakat. Az elkövetőt többször keresték otthonában, míg a nyomozóknak sikerült elfogni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!