Rendőrségi

2015.08.27. 12:58

Dolgozni hívták, meglopták a szerelőt

Vádemelés kezdeményezésével zárult a nyomozás annak a 22 éves tapolcai nőnek az ügyében, aki az eljárás adatai szerint egy vendéglátóegység pultján hagyott válltáskából közel százezer forintot tulajdonított el.

A nyomozás adatai szerint a sértett 2015. július 17-én egy nemesgulácsi vendéglátóhelyen javította a meghibásodott hűtőgépet, válltáskáját pedig a pultra helyezte. Hazaérve vette észre, hogy a táskájából mintegy százezer forintja hiányzott. A nyomozás során a vendéglátóegység egyik alkalmazottjára terelődött a gyanú. A tapolcai H. Viven gyanúsítotti kihallgatásán elismerte a bűncselekmény elkövetését. A nő ellen lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárást a Tapolcai Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya a napokban vádemelési javaslattal zárta le. Az ügyben keletkezett iratokat a nyomozóhatóság a Tapolcai Járási Ügyészségnek adták át.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!