Rendőrségi

2015.09.27. 10:24

Büntetőügybe keveredett Szeremley Huba?

Az mno arról ír, hogy a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányságon jelentős értékre, üzletszerűen elkövetett csalás bűntette miatt folyik büntetőeljárás. Ennek az ügynek a gyanúsítottja Szeremley Huba, valamint egy nála fiatalabb férfi.

Napló-információ

A portál szerint a borásznak lakhelyelhagyás tilalmat rendeltek el, a másik férfit őrizetbe vették. Az ügyben megkerestük az érintett megye rendőr-főkapitányságát, ahol arról érdeklődtünk, igaz-e, hogy a Badacsony és a balatoni régió legismertebb birtokának neves borász tulajdonosa ellen  a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányságon jelentős értékre, üzletszerűen elkövetett csalás bűntette miatt folyik büntetőeljárás, amelynek egyik gyanúsítottja az ismert borász.

- A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság eljárást folytat csalás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy szegedi lakos és társa egy badacsonytördemici lakos ellen. A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján a két férfi megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy Magyarország területén több sértett sérelmére követett el csalást. A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai 2015. szeptember 22-én elfogták és gyanúsítottként kihallgatták a két férfit. A rendőrség őrizetbe vette a gyanúsítottakat és kezdeményezte előzetes letartóztatásukat – közölte lapunkkal Pásztorné Kovács Ágnes címzetes rendőr őrnagy, sajtóreferens.

Szombaton elértük az ismert borászt, akitől személyes találkozót kértünk, jelezte, hétfőn keressük.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!