Rendőrségi

2016.05.24. 10:11

Bemászott a nyitott ablakon, pénztárcát és mobiltelefont lopott

Egy pápai ház nyitott ablakán keresztül lopott a megalapozott gyanú szerint egy helybeli fiatalember. A rendőrök másnap elfogták és őrizetbe vették.

A rendelkezésre álló adatok szerint a 20 éves K. A. pápai lakos 2016. május  22-én 10 óra 30 perc és 14 óra 30 perc között Pápa egyik utcájában egy nyitott ablakú családi házra lett figyelmes. Az ablakon keresztül bemászott a lakásba, majd a nappaliból eltulajdonította a ház kamrájában tartózkodó sértett pénztárcáját és mobiltelefonját. A pápai nyomozók 2016. május 23-án a délelőtti órákban Pápa belvárosában igazoltatták K. A.-t, akinél megtalálták az ellopott mobiltelefont. A férfit elfogták, majd őrizetbe vették, a tőle lefoglalt készüléket pedig visszaadták a jogos tulajdonosnak.

A gyanúsított ellen lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult nyomozás a Pápai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!