Rendőrségi

2015.10.09. 09:23

Bejelentés sem érkezett, máris meglett a lopott kerékpár

Másfél órán belül elfogták a gyermekkerékpár eltulajdonításával gyanúsítható férfit. A sértett még a lopás tényét sem észlelte, mikor a rendőrök felkeresték, azzal, hogy megtalálták a kerékpárt.

A Zirci Rendőrőrs járőrszolgálatot teljesítő körzeti megbízottai egy gyermekkerékpárral közlekedő férfit igazoltattak 2015. október 8-án reggel, 7 óra 40 perc körüli időben Eplényben, a 82-es főúton. Az intézkedés során kiderült, hogy a kerékpár nem a 18 éves férfié, eredetével elszámolni nem tudott, ezért előállították a Zirci Rendőrőrsre, ahol a lopás gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

A nyomozás adatai szerint a 18 éves zirci férfi a gyermekkerékpárt 2015. október 8-án, reggel 6 óra 30 perc körüli időben az egyik veszprémi ingatlan udvaráról tulajdonította el. Cs. P. ellen lopás vétség megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás, amelyet a Veszprémi Rendőrkapitányság folytat le. A kerékpárt a rendőrök visszaszolgáltatták jogos tulajdonosának.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!