Rendőrségi

2015.05.26. 13:41

Baleset-megelőzés fiataloknak

A „Már tudok biztonságosan közlekedni” elnevezésű vetélkedősorozat döntőjét 2015. május 26-án 9 órakor rendezte meg a Balatonfüredi Rendőrkapitányság.

A balatonfüredi Balaton Szabadidő és Konferencia Központ Sportcsarnokában lebonyolított, komplex baleset-megelőzési megmérettetésen 7 iskola vett részt, 4 fős csapatokkal. A diákoknak különféle elméleti és gyakorlati feladványokat kellett megoldaniuk, mint például: elsősegély kvíz, közlekedési szituációs feladat, kerékpáros ügyességi pálya, KRESZ-totó és rendőri karjelzések felismerése. A feladatok végrehajtása közötti szüneteket az iskolák kulturális – néptánc, musical, próza - bemutatói színesítették.



A közel négyórás versengés végeredménye:
1. Nivegy-völgyi Német Nemzetiségi Általános Iskola (Balatoncsicsó)
2. Bozzay Pál Általános Iskola (Zánka)
3. Református Általános Iskola (Balatonfüred)
4. Eötvös Lóránd Általános Iskola (Balatonfüred)
5. Radnóti Miklós Általános Iskola (Balatonfüred)
6. Bencés Apátság Illyés Gyula Általános és Alapfokú Művészeti Iskola (Tihany)
7. Csopaki Református Általános Iskola Minden csapat értékes ajándékcsomaggal térhetett haza a vidám versengésből, valamint az első három helyezett pénzjutalmat és szabadidős belépőjegyeket vehetett át.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!