Rendőrségi

2017.04.16. 15:04

Nagyszombat sem múlt el balesetek nélkül

Sajnos a húsvétvasárnapot megelőző nagyszombat sem telt balesetmentesen megyénkben; április 15-én öt anyagi kárral járó és egy személyi sérüléssel végződő baleset helyszínén intézkedtek a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság rendőrei.

Napló információ

Szombaton a 8-as számú főúton, Ajka-Bakonygyepes külterületén és a 71-es számú főúton Balatonakali külterületén vadelütés miatt intézkedtek az egyenruhások. A balesetekben személyi sérülés nem történt. Ugyancsak a 8-as főúton, Veszprém külterületén és Veszprém, Házgyári úton az elsőbbség meg nem adása miatt ütközött össze két-két gépjármű. Személyi sérülés ezekben az esetekben sem történt.

Egy balatonföldvári férfi gépjárműve a 710-es számú úton eddig tisztázatlan körülmények között egy útkanyarulatban megcsúszott, szalagkorlátnak ütközött, majd a menetiránya szerinti jobb oldali árokban állt meg a tetejére borulva. A baleset során a járművet vezető férfi megsérült.

Délután Szigliget belterületén egy tapolcai férfi személygépkocsival egy út menti villanyoszlopnak ütközött. A sofőr az alkoholszonda eredménye szerint alkoholt fogyasztott, így a férfit előállították a Tapolcai Rendőrkapitányságra, ahol eljárás indult ellene – Kucsera Katalin rendőr zászlós, a VMRFK sajtóreferense.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!