Rendőrségi

2015.10.02. 14:51

Halálos baleset a 83-as úton: egy harmincéves fiatalember az áldozat

Meghalt a harmincéves egervölgyi fiatalember pénteken délután a 83-as úton, amikor Honda motorjával elesett Bakonyjákónál, a járiföldi elágazó közelében.

Kovács Erika

17:01 Küzdenek a motoros életéért - teljes útzár van

Küzdenek egy motoros életéért, egy mentőhelikopter és esetkocsi is a helyszínen van a balesetnél – tudtuk meg a megyei mentőszolgálattól.

Elsődleges információnk szerint egy motoros elesett a 83-as úton Bakonyjákónál pénteken délután.

17:07 Egy motoros esett el a 83-as számú főúton a Járiföldi elágazó közelében.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint 2015. október 2-án a 16 óra 15 perc körüli időben egy motoros közlekedet a 83-as számú főúton. Haladása során, eddig ismeretlen okból a 13-as kilométerszelvényben elesett, és a helyszínen életet vesztette.
A helyszínelés idejére a főutat teljes szélességében lezárták.

A rendőrség kéri, hhogy fokozott óvatossággal közlekedjenek a térségben!

17:20 A rendőrségi szóvivő nyilatkozata

Gaál Csaba megyei rendőrségi szóvivő azt mondta, hogy életét vesztette a motoros.

A forgalmat a rendőrök  a Bakonygyepes-Noszlop-Pápakovácsi településeken keresztül vezető útra terelik.

17:30 Félpályán haladhat a forgalom

A baleset miatt elrendelt teljes útlezárást a rendőrök 2015. október 2-án 17 óra 30 perctől félpályás lezárásra módosították. A forgalom rendőri irányítás mellett, váltakozó irányban halad.

18:30 Egy harminc éves fiatalember az áldozat

Meghalt a harmincéves egervölgyi fiatalember pénteken délután a 83-as úton, amikor Honda motorjával elesett Bakonyjákónál, a járiföldi elágazó közelében.

Mentőhelikopter és eset kocsi is percek múltán a helyszínre érkezett, és azonnal megkezdték a fiatalember újraélesztését, de sajnos olyan sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen meghalt.

János, aki az elhunyt barátja, a Naplónak a helyszínen elmondta Szombathelyről indultak pénteken délután egy kis motorozásra, gondolták, kihasználják még a ragyogó időt, a környéket meg nagyon szerették, gyakran jártak errefelé. János ment elől, és egyszer csak, amikor hátranézett, porfelhőt látott, és azt, hogy a barátja motorral az árokban feküdt. – Érthetetlen, felfoghatatlan, ami történt! Ez itt egy egyenes szakasz, szép lassan jöttünk lefelé, egy kávét akartunk meginni a közelben, aztán fordultunk is volna visszafele, nem értem, mi történhetett a legjobb barátommal, aki kölyökkora óta motorozik, és mindig megfontoltan motorozott, kiválóan vezette járművét – fogalmazott a megrendült fiatalember. János hívta fel az elhunyt férfi családját, feleségét, akivel egy éve házasodtak össze.

Vind Dániel, aki a közelben lakik, azt mondta, hogy a csattanásra lett figyelmes, aztán rohant az árokban fekvő motoroshoz, és azt látta, vérzik az arca. A helyszínen tartózkodó lakók  azt is közölték, ezen a szakaszon gyakoriak a motoros balesetek, volt itt már halálos. Ezen a szakaszon 60-as tábla jelzi a maximális sebességet.

Vind Dániel a közelben lakik, a csattanásra lett figyelmes

19:06 Megszűnt az útlezárás

A helyszínen a félpályás útlezárást a rendőrök befejezték. A térségben a forgalom az eredeti rendnek megfelelően, zavartalanul halad.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!