Rendőrségi

2015.11.26. 16:41

Balatonfüred megkönnyebbülhet: elfogták a csalót

Balatonfüred - Előre megtervezett rendőri akció keretében a lakásán fogták el a minap K. K.-t, egy középkorú balatonfüredi férfit, aki kisebb nagyobb összegekkel megkárosította a helyieket – közölte Csányi Veronika, a Balatonfüredi Rendőrkapitányság rendőr századosa.

Kovács Erika

A százados hozzátette, olyan személyt sikerült elfogni az illető lakásán a helyi rendőröknek, aki több személytől, időstől, fiataltól pénzt csalt ki, több millió forint értékben.

Az ügyben egy sértett tett bejelentést a Balatonfüredi Rendőrkapitányságon arról, hogy pénzt kért tőle kölcsön, amit a jelzett időre nem adott vissza. Előfordult az is, hogy munkáltatóját károsította meg, ahol a rábízott értékekkel sajátjaként rendelkezett. Kiderült, a férfi nem arra fordította a kért és kicsalt az összegeket, amire azokat kérte a sértettektől.

Csányi Veronika

Jelenleg tíz személyről tud a rendőrség, és további sértettek jelentkezésére is számítanak. A férfi egy-egy személytől ezertől többszázezerig terjedő összegeket csalt ki különféle mondvacsinált indokokkal.

A Veszprémi Járásbíróság előzetes letartóztatását rendelte el harminc napra.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!