Rendőrségi

2016.02.01. 13:46

Babakocsival vitte el a lopott televíziót

A Várpalotai Rendőrkapitányság munkatársai a bejelentés napján elfogták azt a férfit, aki a megalapozott gyanú szerint egy berhidai családi házból lopott el elektronikai cikkeket.

Egy berhidai férfi arról tett bejelentést a rendőrségre, hogy 2016. január 29-én reggel, munkából hazatérve befeszítve találta házának ajtaját. A családi házból az ismeretlen tettes televíziót, számítógépet és hangfalat vitt el. A várpalotai rendőrök széleskörű adatgyűjtést végeztek, amelynek eredményeként a kapitányságra előállították és gyanúsítottként hallgatták ki a 21 éves szabadhídvégi illetékességű K.K.Gy.-t. A férfi beismerő vallomást tett. Elmondta, hogy az elektronikai cikkek elszállításához egy babakocsit vett kölcsön. A férfi az eltulajdonított tárgyak egy részét értékesítette, de a nyomozók ezeket is lefoglalták. A 21 éves szabadhídvégi férfi ellen lopás vétsége magalapozott gyanúja miatt folyik a nyomozás a Várpalotai Rendőrkapitányágon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!