Rendőrségi

2015.05.20. 14:19

Az úttesten aludt a férfi, segítőit becsmérelte

Pápa - A Németbánya és Farkasgyepű között húzódó erdészeti úton aludt az a 42 éves érdi férfi, akire az arra járőröző körzeti megbízott és polgárőr társa talált rá május 16-án 22 óra 35 perckor.

Polgár Tibor

Magyar Gábor rendőr főtörzsőrmester, körzeti megbízott egy polgárőr társaságában szolgálati gépkocsijával Németbánya irányából Farkasgyepű felé haladt egy aszfaltozott erdészeti úton. Az éjszakai sötétségben egy fekvő alakot pillantott meg az úttest közepén, akinek piros hátizsák volt a hátán. A férfiről kiderült, hogy mélyen alszik, ezért az egyenruhás felébresztette. A többszöri noszogatásra magához térő személy nem tudta, hol van és arra sem tudott választ adni, hogyan került oda és merre tart. Személyazonosságát nem volt hajlandó igazolni, valamint a vele szemben intézkedőkkel agresszíven lépett fel, ezért a körzeti megbízott előállította a Pápai Rendőrkapitányságra.

G. Attila – aki egyedül ébredve a sötétben akár el is tévedhetett volna az erdőben – a szolgálati gépjárműben utazva folyamatosan becsmérelte a rendőrt és a polgárőrt, ezért ellene becsületsértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás indult a Pápai Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályán. A férfit előállították a Pápai Rendőrkapitányságra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!