Rendőrségi

2015.05.25. 05:28

Arcon köpte a pénztárost

Bíróság elé állítási javaslattal zárult annak a 28 éves ajkai fiatalembernek az ügye, aki a gyanú szerint az egyik ajkai élelmiszerboltban kiabált és a pénztárost arcon köpte.

A nyomozás során megállapított adatok szerint 2015. január 29-én 18 óra 30 perc körüli időben egy 28 éves férfi az egyik ajkai üzletben kiabálni, szitkozódni kezdett, majd a kasszához ment, ahol a pénztárost arcon köpte. A garázda fiatalember ezek után meg akarta ütni a pénztárost, de az előtte - a kasszánál - várakozó vásárló a bolti alkalmazott védelmére kelt, akit emiatt fellökött a férfi. A pénztáros a történtek miatt magánindítványt terjesztett elő a fiatalember ellen. A 28 éves ajkai férfival szemben garázdaság vétségének elkövetése miatt nyomozás indult, melyet a napokban az Ajkai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya bíróság elé állítási javaslattal zárt le. Az ügyben keletkezett iratokat az Ajkai Járási Ügyészség részére küldte meg az eljáró hatóság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!