Rendőrségi

2017.03.15. 19:51

A közlekedési táblának is nekiütközött

Várpalota – Vádemelési javaslattal zárták a várpalotai nyomozók a járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást – tájékoztatott Aradi Virág, a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Napló-információ

Egy pétfürdői férfi február 2-án 13 óra körül Öskü térségénél lekanyarodva a 8-as számú főútról egy földes úton közlekedési jelzőtáblának ütközött. A rendőrök egy órán belül ellenőrizték az 56 éves járművezetőt, aki nem rendelkezett érvényes vezetői engedéllyel, illetve az alkoholteszteres vizsgálat is pozitív értéket jelzett, így a pétfürdői K. Lászlót a járőrök további mintavétel céljából előállították a Várpalotai Rendőrkapitányságra.

A járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárás a napokban befejeződött, az iratokat vádemelési javaslattal küldték meg az illetékes ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!