Rendőrségi

2014.06.13. 12:32

Vádemelési javaslat emberkereskedelemért

Veszprém - Üzletszerű kéjelgésre kérte egy férfi barátnőjét, majd eladta a lányt.

Kovács Erika

Pápán egy fiatalkorú lány összeismerkedett N. Ádám ercsi lakossal 2013 márciusában - közölte  a megyei rendőrség. A lány a férfi albérletébe költözött, pedig tudta, hogy párjának egy másik településen élő élettársa van.  A 21 éves férfi rávette új barátnőjét, hogy Győrben üzletszerű kéjelgéssel keressen pénz kettőjüknek, amit elvett a lánytól. Arra hivatkozva, hogy élettársa tudomást szerzett a kapcsolatukról, azt a megoldást kínálta a lánynak, hogy ácsi ismerősei majd elrejtik.

Találkoztak is L. Kálmán és K. Rozália ácsi lakosokkal, akik magukkal vitték a fiatalkorú lányt. N. Ádám barátnőjét „eladta” L. Kálmánnak és K. Rozáliának, hogy attól kezdve nekik keressen pénzt üzletszerű kéjelgéssel.   A Veszprémi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya az ügyben folytatott nyomozást befejezte. Az iratokat kitartottság és emberkereskedelem bűntettek elkövetésének megalapozott gyanúja miatt vádemelési javaslattal küldték meg a Veszprém Megyei Főügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!