Rendőrségi

2011.03.03. 14:16

300 ezer a nyomravezetőnek

A Veszprém megyei Rendőr-főkapitányság Balatonalmádi Rendőrkapitánysága nyomozást folytat rablás bűntett gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen az alábbiak alapján.

VMRFK

2010. december 20. 01.00 és 04.00 óra közötti időben ismeretlen tettesek a Balatonalmádi Vörösberény városrészben lévő ingatlanba dolog elleni erőszakkal behatoltak majd az ott élő nyugdíjas személyt megkötözték és készpénzének átadására szólították fel. A sértett a bántalmazás következtében 8 napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett.

 A Rendőrségről szóló 1994. évi XXXIV. törvényben rögzített jogkörénél fogva

a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője

nettó 300.000 forint díjat ajánl fel a nyomravezetőnek.

 

A díjkitűzés összege annak fizethető ki, aki az elkövetők személyével kapcsolatban olyan pontos adatokkal rendelkezik, melyek segítségével az elkövetők azonosíthatóak, bűnösségükre a gyanú megalapozottá válik, és ismereteit az eljárás során ismerteti. Szükség esetén az eljáró hatóság a tanú védelmére a szükséges intézkedéseket megteszi. A Rendőrség a nyomravezető személyét bizalmasan kezeli. A díjkitűzés visszavonásának jogát a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője fenntartja.

 

A díjkitűzés annak nyilvános visszavonásáig érvényes! 

 

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság Balatonalmádi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya kéri, hogy aki a bűncselekménnyel vagy az elkövetővel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, illetve, aki a bűncselekmény időpontjában a helyszínen tartózkodott, hívja a 88/438-711 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, a 107 vagy a 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

 

Veszprém, 2011. március 3.

 

Veszprém MRFK Sajtószolgálata

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!