Traffipax

 • cikk kép
  Itt számíthat traffipaxra pénteken Veszprém megyében

  Pénteken is mérnek a rendőrök Veszprém megyében - tudja meg, hol találkozhat velük:

 • cikk kép
  A hófúvás sem fogta vissza az ittas sofőröket

  Megyei körkép – Nem elég, hogy szerdán hófúvás és nedves, csúszós utak nehezítették a közlekedést, volt, aki még ilyenkor is ittasan ült volán mögé.

 • cikk kép
  Feloldották az útzárakat Veszprém megyében

  Csütörtökön 11 órára ismét járhatóvá vált az előző nap este lezárt 82-es főút Zirc és Bakonyszentkirály közti szakasza, valamint a 83-as főút korábban, a teherforgalom számára szintén lezárt szakaszán újra közlekedhetnek a tehergépjárművek is.

 • cikk kép
  Forgalomkorlátozás Köveskálnál – két autó is árokban végezte

  Eddig tisztázatlan körülmények között ütközött össze csütörtök késő délelőtt két személygépkocsi Köveskál külterületén egy útkanyarulatban.

 • cikk kép
  Két autó csattant egymásba a veszprémi belvárosban

  Két személygépkocsi ütközött össze csütörtök reggel a belvárosban, a Komakút tér 2. szám közelében - közölte Kucsera Katalin rendőr zászlós, a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

 • cikk kép
  A húsvéti ünnepi hétvégén is ellenőriztek

  Megyei körkép – A 71. számú főúton Aszófő és Alsóörs települések belterületén, valamint a 73. számú főút Nosztory-tető szakaszán ellenőriztek április 14. és 16. között a balatonfüredi rendőrök 15 órától 18 óráig. A cél a balesetmegelőzés mellett az ittas vezetők kiszűrése volt.

 • cikk kép
  Gyalogost ütött el tolatás közben

  Berhida - Egy tolató személyautó ütött el szerda délután kevéssel 16 óra 30 perc előtt egy gyalogost a Szegfű úton, melynek következtében az az elsődleges információk szerint megsérült - közölte Orosz Katalin rendőr őrnagy, a VMRFK szóvivője.

 • cikk kép
  Félpályás útzár a 82-esen

  Csesznek - Egy tehergépkocsi eddig tisztázatlan körülmények között megcsúszott az úton és elakadt szerdán 15 óra 30 perc körül a 82-es főút 32. kilométerszelvényében, Csesznek közelében - tájékoztatott Orosz Katalin rendőr őrnagy a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

 • cikk kép
  Három jogsértést követett el egyszerre

  Balatonfüred – Vezetői engedély nélkül, ittasan indult útnak a 27 éves férfi, akinek autóján egy darab rendszámtábla volt, ám az sem a járműhöz tartozott.

 • cikk kép
  Áruházak parkolójában loptak - Átvertek egy idős bácsit

  Veszprém - Kifosztás és lopás bűntette miatt emelt vádat a Veszprémi Járási és Nyomozó Ügyészség egy 22 éves, román állampolgárságú férfival szemben, aki – két esetben ismeretlenül maradt társával együtt – győri és veszprémi parkolókban szólított meg embereket, majd a figyelmüket elterelte, és pénzt vett el tőlük.

 • cikk kép
  Elsodort egy gyalogost a 8-ason

  Apácatorna - Gyalogost gázolt el egy személyautó hétfő este 22 óra 30 és 22 óra 45 perc között a 8-as számú főút 104-es kilométerszelvényében, Apácatorna közelében - közölte Orosz Katalin rendőr őrnagy, a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

 • cikk kép
  Egyeztettek a dunántúli kilencek

  Veszprém – A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság adott helyszínt a dunántúli kilencek (D-9) munkaértekezletének csütörtökön.

 • cikk kép
  A helyszínen elkapták a pápai rongálót

  Pápa – Április 15-én éjszaka érkezett bejelentés arról, hogy Pápa egyik vendéglátó helyiségének ablakát kitörte egy férfi.

 • cikk kép
  Nagyszombat sem múlt el balesetek nélkül

  Sajnos a húsvétvasárnapot megelőző nagyszombat sem telt balesetmentesen megyénkben; április 15-én öt anyagi kárral járó és egy személyi sérüléssel végződő baleset helyszínén intézkedtek a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság rendőrei.

 • cikk kép
  Jól megy nekik a KRESZ - Országos döntőbe jutottak a veszprémi diákok

  Balatonalmádi – A Pannónia Kulturális Központban és annak parkolójában rendezték meg a Középiskolás Közlekedésbiztonsági Kupa megyei fordulóját 2017. április 12-én.

 • cikk kép
  Tűzifát kínált a netes csaló

  Közel százezer forintot utalt előre a csalónak a bándi férfi.

 • cikk kép
  Újabb jármű gyulladt ki

  Hegyesd - Egy tehergépkocsi pótkocsija gyulladt ki eddig tisztázatlan körülmények között a 77-es főút 37-es kilométerszelvényében szombat reggel 7 óra körül.

 • cikk kép
  Pápán is fokozott rendőri jelenlét lesz húsvétkor

  Pápa - A húsvéti hosszú hétvégén fokozott közterületi jelenléttel biztosítja a nyugodt ünnepeket a pápai járásban a helyi rendőrkapitányság.

 • cikk kép
  Körözött személyt fogtak el a tapolcai rendőrök

  Tapolca – A Tapolcai Rendőrkapitányság munkatársai április 11-én kedden 6 óra körül jelentek meg egy fertőrákosi apartmanháznál, mert a rendőrségi adatgyűjtés során információ merült fel arra vonatkozóan, hogy ott egy körözött személy tartózkodik.

 • cikk kép
  Tíz embert állítottak elő 24 óra alatt megyénk rendőrei

  Megyei körkép – A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén április 12-én a rendőrök négy anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.

Részletes műsorMűsorok betöltése...